Gyakori kérdések

Mi a különbség aközött, hogy online tervezek vagy bemegyek az üzletbe terveztetni?

Alapvetően az, hogy melyik szimpatikusabb vagy kényelmesebb számodra. Online tervezés esetén számítógéped elől kényelmesen tervezheted meg a kívánt pólót vagy ajándéktárgyat, akárhányszor újrakezdheted a tervezést és bármennyi fótót, képet, mintát és szöveget hozzáadhatsz. Továbbá, online rendelés esetén csak a készterméket kell átvenned az általad választott szállítási mód szerint.

Természetesen üzletünkben is olyan pólót készítünk neked, amelyet szeretnél, de azt nem tudjuk garantálni, hogy esetleg nem kell várakoznod, mert például sokan várnak a sorban. És ami a legfontossabb különbség, hogy a rendelés leadásánál és átvételénél is ott kell lenned személyesen, ami fél és néhány óra közötti várakozási időt jelent. Tehát a kész termékért vissza kell jönnöd, miután megrendelted azt és kifizetted személyesen.

Azt javasoljuk, hogy akkor válaszd a személyes gyártatást az online tervezés helyett, hogyha:

  • olyan igényed van, amelyet a tervezőben nem tudtál megtervezni;
  • nagyon sürgős a gyártatás, és nem okoz gondot, hogy az elkészült termékért vissza kell jönnöd fél vagy néhány órát követően.

 

Mintáztathatok saját termékre is?

Természetesen, ugyanakkor ehhez személyesen kell bejönnöd üzletünkbe. Gyere el üzletünkbe és hozd magaddal a terméket, amire mintáztatni szeretnél, valamint a képet vagy fotót, amit szeretnél rá! Ha nem vagy biztos benne, hogy az adott termékre vagy anyagra tudunk mintázni, akkor bátran keress minket üzletünk elérhetőségén.

Üzletünk elérhetőségei

 

Más kérdésed van?

Keress minket online ügyfélszolgálatunkon keresztül!