Jótállás, garanciális feltételek

Az internetes rendelések utólagos elállási jogáról

Ugyan általában az internetes vásárlás esetén megillet az indoklás nélküli elállás joga az átvételt követő 14 napon belül, ez alól az egyik kivételt képezi az egyedi igények szerint készült termékek. A vonatkózó jogszabály szerint az elállási jog nem érvényesíthető “olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;”.

Amennyiben nem egyedileg tervezett terméket vásárolsz tőlünk, hanem például egy üres pólót vagy ajándéktárgyat, akkor élhetsz a 14 napon belüli elállási jogoddal, azonban jelenleg kizárólag egyedi igények szerint gyártott termékeket értékesítünk.

A hibásnak vélt termékekről

Igaz, mindig törekedünk a tökéletes minőségre és arra, hogy elégedett legyél tervezett ajándékoddal, előfordulhat gyártási hiba vagy anyaghiba. Amennyiben olyan terméket kapsz kézhez, amely a gyártási eljárás folyamán hibásan készült el (pl. a pólóról hiányzik festék vagy lejön róla a nyomat), esetleg valamilyen anyaghibát vélsz felfedezni (pl. szakadt póló vagy repedt bögre), akkor természetesen a terméket újragyártjuk neked és minden ezzel kapcsolatos költséget átvállalunk. Azonban mielőtt visszaküldenéd nekünk a terméket, feltétlenül vedd fel a kapcsolatot velünk online ügyfélszolgálatunkon keresztül!

Fontos azonban, hogy megfelelően tájékozódj oldalunkon mielőtt leadnád egyedileg tervezett rendelésed, mert azért nem tudunk felelősséget vállalni, hogyha például a megtervezett pólód élőben nem úgy mutat, ahogy azt elképzelted. Mi mindent megteszünk azért, hogy a termék amit rendeltél úgy fessen élőben, ahogy te szeretnéd, ezért bizonyos esetekben gyártás előtt fel is vehetjük veled a kapcsolatot egyeztetés céljából. De ugyanakkor azzal például, ha rossz helyre teszed a mintát a pólón, nem tudunk felellősséget vállalni.

 

Kérdésed van?

Keress minket online ügyfélszolgálatunkon keresztül!