Információk a nyomási technológiákról

Különböző ajándéktárgyakat különböző nyomástechnológiával tudunk legyártani neked. Itt mindig megtalálod az online tervezhető termékekkel kapcsolatos technológiai információkat.

Pólónyomás technológiák

DTG nyomás (Digitális Direkt Nyomás)

A legkorszerűbb technika, akár 1 db-os rendelés esetén is. A nyomtató közvetlenül a szövetre (és annak szálai közé) nyomtatja az adott mintát. Segítségével szinte bármilyen színátmenetes vagy fénykép minőségű grafika tökéletesen kivitelezhető. Nagy előnye, hogy költséghatékony mivel nincs minimális rendelési mennyiség. A minta (a megfelelő mosási instrukciók betartásával) strapabíró, évekig tartós marad, színei nem fakulnak, igazi túlélő. 🙂

Szublimációs nyomás

Speciális szublimációs fólia alapú technika, ami a hőérzékeny festékek használatára épül. Megfelelő hő és nyomás hatására a matrica, az alapanyag strukturális részévé válik, ellentétben más eljárásokkal, amelyek csupán a felületre viszik fel a festéket. Csúcsminőségű, élénk színű, rendkívül stababíró nyomatokat készít anyagon és dísztárgyakon egyaránt.

Plotternyomás

Magas minőségű, fólia alapú nyomtatás, amely egyaránt alkalmas kicsi és nagyobb mennyiségű rendelésekhez is. A végeredmény, nagyon kényelmes viseletet biztosít és “szupertartós”. A fólia fajtáit tekintve lehet fényes felületű és bársonyos textúrájú.

 

Kérdésed van?

Keress minket online ügyfélszolgálatunkon keresztül!