Tudnivalók az egyedi ajándékokról és a tervezésről

Még sosem terveztél egyedi ajándékot online? Semmi baj! Itt összegyűjtöttük az információkat, amire szükséged lehet.

Válassz terméket!

Az első feladatod, hogy válaszd ki milyen termékre szeretnél tervezni. Környakú póló, esetleg V-nyakú? Bögre? Telefontok? Tervezhető termékeink körét folyamatosan bővítjük. Az aktuális lehetőségeidet mindig megtekintheted főoldalunkon vagy a menüből is elérheted a “Tervezhető termékek” pont alatt.

Gondold át, mit szeretnél tervezni!

Fotót, egyedileg szerkesztett képet szeretnél például egy pólóra? Esetleg egy egyszerű feliratot? Vagy nincs ötleted és inkább mintáink közül választanál? Bármelyikre és mindegyikre lehetőséged van. Azonban ha saját képpel szeretnél dolgozni, győződj meg róla, hogy az alkalmas rá, hogy rákerüljön az ajándékra. Igaz tervezőnk elég okos, de a fotók komoly szerkesztésére például nem alkalmas. Arra is ügyelj, hogy a kép amit fel fogsz tölteni, elég nagyfelbontású. Ugyan mindent megteszünk, hogy kivitelezzük amit kérsz tőlünk, egy igazolványkép méretű fotót még mi sem tudunk nagyban rányomni egy pólóra úgy, hogy az jól mutasson. 🙂

Olvasd el technológiai információinkat (ha érdekel)!

Ugyan teljes mértékben megbízhatsz bennünk, hogy a megfelelő nyomástechnológiával és minőségben fogjuk kivitelezni tervedet, de ha részletesebben szeretnél elmerülni a technikai részletekben, akkor itt minden információt megtalálsz.

Vágj bele a tervezésbe!

Ha kiválasztottad a terméket amire tervezni szeretnél, mielőtt nekikezdenél, görgess le a termékleíráshoz, és fusd át a tervezés folyamatának részletes leírását a színválasztástól a megrendelésig. Ezt az információt minden termék adatlapján megtalálod az adott termékre vonatkozóan.

 

Kérdésed van?

Keress minket online ügyfélszolgálatunkon keresztül!